Wat een zonnige Rommelfair!

Op zaterdag 7 mei stonden de deuren open voor de Rommelfair. Al een week lang was er hard gewerkt om het voor die dag een succesvol resultaat te laten maken. Alle prijzen zijn ingekocht, kramen besteld, afspraken gemaakt en in de laatste week zijn we overgegaan naar een andere locatie om de rommel op te slaan en uit te zoeken. Door het overlijden van Theo Mollers was het niet gepast om daar de rommel te verzamelen. Heel blij zijn we met het aanbod van sponsor Koot om dat bij hem in de hal te doen. Dank nog daarvoor.

20160430_130515_resized20160430_130423_resized

 

 

 

 

 

En dan breekt de dag van de Rommelfair aan en gaan de temperaturen ver over de 20 graden niet ideaal. Mede daardoor zijn de ochtenduren heel erg druk geweest. Waarna er vroeg in de middag een hele stille periode aanbrak. Natuurlijk wordt het laatste uur dan weer drukker bezocht.

play 006

Waar iedereen benieuwd naar is: heeft de warmte dan invloed gehad op de opbrengst? Nee, gelukkig niet. Hoewel het precieze eindbedrag nog niet bekend is, is wel duidelijk dat de opbrengst weer heel dicht in de buurt komt van onze vorige Rommelfairs.

play 004play 008

 

 

 

 

 

Natuurlijk dank aan iedereen die deze periode heeft meegeholpen met wat voor bezigheid dan ook. Maar toch wel een speciale dank naar de Rommelfaircommissie Carin, Cora en Fred die alle voorbereidingen hebben gedaan en alle taken weer hebben uitgezet.

Dank daarvoor!