Terugblik op Stroopwafelactie 2016

markus-stroopwafels1

 

In de week van 19 tot en met 23 september hebben we weer onze jaarlijkse stroopwafelactie gehouden. Net als voorgaande jaren zijn er 100 dozen van 12 pakjes besteld bij Markus, de beste stroopwafelbakker die er is. Op maandagochtend zijn de dozen vers en heerlijk geurend afgeleverd waarna wij ze van een Play Fair-sticker hebben voorzien.  Toen alle stickers erop zaten was het de hoogste tijd om het 1e pakje aan te breken en te testen bij een kopje thee. Geen twijfel, ze zijn weer heerlijk.

Om 18.00 uur staan de boodschappenkarretjes geladen en gaan we met een grote groep het dorp in. Om 20.00 uur zijn we terug. Zo ging dat ook de andere avonden. Dinsdag met de jeugd, dit in plaats van de training. Woensdag in Rijnsaterwoude en donderdag het laatste stukje. Om 19.30 uur waren we er door heen. “Nee” verkopen is lastig en er worden nog extra dozen besteld die dinsdag opgehaald worden uit de bakkerij en op het Noordeinde nog worden uitgedeeld.

Ook veel senioren hebben 1 of meerdere dozen in hun werkkring kunnen verkopen. En omdat ze zo lekker zijn gaat dat elk jaar makkelijker en beter.

Het is weer dik de moeite waard geweest!! Een mooi eindresultaat is behaald. Dank aan iedereen die in wat voor vorm dan ook hier aan meegeholpen hebben. En dank aan de bewoners van Leimuiden die ons in de tussentijd met open armen ontvangen.