Algemene Ledenvergadering

Maandag 9 april is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging Play Fair. Alle leden en vrienden zijn welkom op deze avond in de muziekzaal.

Ophaaldag Rommelfair

Op zaterdag 5 mei kunt U de verzamelde “rommel” of niet meer gebruikte spullen weer aan de weg zetten. Vanaf 9.30 uur gaat onze vereniging weer langs de deuren om alles op te halen.

Rommelfair

Om 11.00 uur gaan de deuren open voor de 39ste Rommelfair bij Play Fair. Tot 16.00 uur kunt U de Rommelfair bezoeken en de kramen langs gaan. Maar ook een gokje wagen bij het draaiend rad en meedoen aan de verschillende loterijen.

Voorronden mixed dubbel clubkampioenschappen

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen gebeurt altijd met de mix dubbel voorronden. Op vrijdag 25 mei zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op zondag 10 juni tijdens het clubweekend.

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen

Op vrijdag 1 juni worden de voorronden gespeeld van de gewone dubbels. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 10 juni.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen

De laatste vrijdag voor het clubweekend is voor de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 10 juni.

Voorronden enkelspel en dubbelspel jeugd

Zaterdag 9 juni is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de finale plek de volgende dag.
De jeugd speelt op dezelfde dag de voorronden enkel en dubbel.

Clubdag

Op zondag 10 juni om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de vijverzaal van ’t Spant. Daar worden na afloop de kampioensdiploma’s uitgedeeld en de prestatieprijs en de Mars de Rijk-aanmoedigingsprijs.

Om 13.00 uur starten de finales voor zowel de jeugd als de senioren.

Na afloop is er een afsluitend buffet voor de liefhebbers.