Rommelfair 2017 Gezellig verlopen!

38ste Rommelfair zaterdag 6 mei 2017

Na een drukke week van spullen ophalen, sorteren en overbrengen en opbouwen, in en naar het Spant ging dan op zaterdag 6 mei om 11.00 uur de deuren open voor de 38ste Rommelfair. De verschillende kramen waren prachtig ingericht en ook de muziekzaal met alle elektrische spullen stond overvol. De speelgoedkraam spande dit jaar de kroon, wat een speelgoed is er in de handel.


 

 

 

 

Vele helpers in rode shirts stonden klaar om de grote mensenmassa het eerste uur op te vangen. En ook het 2e uur verliep nog lekker druk. Daarna is er altijd een moment van rust wat gebruikt wordt om alle vrijwilligers de kans te geven om te lunchen. Dit jaar voor het eerst verzorgd door Dunja en Patrick. Aan kwaliteit hebben we niets ingeleverd ook door Dunja en Patrick is er een heerlijke soep klaargemaakt en voor iedereen een broodje.

 

 

 

 

 

In de middag uren komen de mensen lekker neuzen en kopen en meedoen aan het draaiend rad. Fred die de hele dag het rad van Fortuin heeft laten draaien werd daarbij geholpen door lotenverkopers Bert en Jan en Ina assisteerde met de prijzen op het toneel. Mooie prijzen en mooie planten stonden uitgestald bij het draaiend rad op het toneel.

 

 

 

 

 

 

 

Alle kramen waren goed bezet en ook oude bekende namen hun bekende plekjes achter hun tafel in. André van Zon achter de kluis, Harry en Wim achter de loterijentafels.

 

 

 

 

 

Mooie prijzen en planten werden uit de zaal meegenomen. En ook vele mensen namen daar nog een bosje bloemen mee richting uitgang. Verschillende mensen kwamen daarna weer terug voor nog een rondje van het één of ander. Aan het eind van de middag loopt de zaal vol. Deze mensen zijn benieuwd naar de uitslagen van de verschillende loterijen. We kunnen de volgende winnaars feliciteren:

De Wilbert van Diemenronde: 1e levensmiddelenmand is voor Ina Knip, 2e levensmiddelenmand is voor Oscar Fransen. De troostprijzen in deze ronde een pond paling gaan naar Addie v.d. Hoek en Aad v.d. Hoorn.

De winnaars van de verschillende dinerbonnen gaan naar: De Rozenboom-cheque naar Truus v.d. Meer, Dinerbon De Parel gaat naar Theo Zandvliet, 1e bon voor Saté bij René gaat naar Anna van Leeuwen en de 2e bon gaat naar Jessica Spaans en 2 keer een pond paling gaat naar Theo Zandvliet en Jenny Spaans.

Dan de winnaars van de grote loterij: De Sony Led TV is gevallen op lotnummer 957 van Mevr. Eikelenboom uit Rijnsaterwoude, De Montana Airfryer op lotnummer 122 van Ton van Tol (Oostban), de Kärcher Ramenreiniger op lotnummer 1638 van Patrick Schokman en het Diner voor 2 pers. bij De Dijck gaat naar lotnummer 2170 van Luc van Egmond.

De andere prijzen vinden jullie op de pagina van de Rommelfair. Alle prijzen zijn inmiddels thuisbezorgd.

Wat het allemaal heeft opgebracht moet nog blijken als alle kosten en lasten op een rijtje staan.

Maar een woord van dank mag wel weer gemaakt worden naar de Rommelfaircommissie. Al vanaf januari zijn Cora, Carin en Fred bezig om alle taken weer uit te zetten. Alle pionnen moeten de goede kant op gezet worden en dat om alles op het juiste moment goed te laten verlopen. En zelf werken ze even hard mee aan de verschillende activiteiten.