Kampioenschap voor het jeugdteam!

Halverwege de competitie hielden we er al een klein beetje rekening mee dat het jeugdteam misschien kampioen zou worden. Na spannende laatste wedstrijden is het dan toch gelukt. Het jeugdteam is kampioen geworden met zijn allen.

Precies een jaar speelt deze groep competitie. Best een groot team, maar dit was om te wennen of iedereen het wel leuk zou vinden. Waar bij sommige het balletje de goede kant op rolt was het voor Lieke duidelijk dat dit het niet zou worden. Ze gaat het tafeltennis omruilen voor paardrijden en we wensen haar daar natuurlijk heel veel plezier bij. Daarentegen is het voor Leon en Merit duidelijk geworden dat ze dit wel heel leuk vinden. Leon heeft dit seizoen 100% gespeeld en is toe aan een stap hoger. Met hem zeker ook Merit en Dylan die het niveau ook heel goed aankunnen. Zoey en Bjarne kunnen nog heel veel leren en zullen volgend seizoen dat proberen mee te pakken.

Een prachtig resultaat is er behaald door dit team die vandaag nog 5 punten moesten halen. Jeugdleider Lennert had niet verteld wanneer ze kampioen zouden worden om de spanning er een beetje af te houden. Maar na het behalen van het 5e punt was het dan zover. Uiteindelijk werd het vandaag 6-4. Na afloop werd er gezellig wat lekkers gegeten en gedronken door de winnaars.

 

 

 

 

 

 

Morgen vertrekt Merit onder leiding van Lennert naar de Nationale Jeugdmeerkampen in Almere. De kwartfinales worden daar gespeeld in elke leeftijdsgroep. Merit komt morgen uit bij de meisjes pupillen en zal daar op hoog niveau tegen de andere meisjes kunnen spelen. We wensen haar daar veel succes bij!