Nieuwjaarstoernooi met verrassende winnaar

Vrijdag 4 januari werd het Nieuwjaarstoernooi georganiseerd. De organisatie was dit jaar overgegaan in handen van Hans v. Leeuwen. Nieuwe organisatie, nieuwe opzet en een verrassende winnaar.

De dubbelspelen waren hetzelfde, de loting van de partners en tegenstanders anders. Het plezier was er niet minder om. Met een hoop glijwerk werden de rondes gespeeld. De vloer was in de olie gezet waardoor het normaal weer mooi stroef zou worden. Nu was het op sommige plekken heel glad en best wel gevaarlijk. Dus voorzichtig werd er door iedereen gespeeld.

Een pauze zorgde ervoor dat nieuwe en oude gezichten kennis met elkaar maakten. Na afloop werd er door Ellen en Arenda de champagne rond geserveerd en werd er door de vervangende voorzitter Emiel een mooi openingswoordje gedaan. Hans maakte daarna bekend wie de winnaars waren. De eerste prijs, de grootste zak drop, ging naar Harry, oud-lid, Vriend van Play Fair en trouwe volger en supporter. Onder luid applaus werd de zak drop uitgereikt. De winnaar van het toernooi werd Tanja, zij is nog niet zo lang lid bij ons en deed voor het eerst mee. De derde zak werd geloot voor alle deelnemers en daar werd Hans Brand de winnaar van.

2019 is van start, voor sommige, een moeilijke start. We wensen iedereen een sportief maar vooral gezond 2019 toe.