Internationale dag van het Tafeltennis op 6 april

Zaterdag 6 april was competitiezaterdag bij onze vereniging.

Daarvoor startte om 11 uur de jeugdtraining door Bjorn en Lennert. Toevallig een iets kleiner groepje dan normaal was deze internationale dag van het Tafeltennis aanwezig. De training was er niet minder om en de aanwezige kinderen kregen op een leuke gezellige manier allerlei spelletjes voorgeschoteld. Natuurlijk allemaal gericht op bewegen, richten, mikken enzovoort.

Na afloop werden de kinderen getrakteerd op een lekkere smiley.

 

 

 

 

 

 

Het competitieteam was in de tussentijd al begonnen. Leon, Merit en Dylan speelden in een apart vak. Natuurlijk mochten de tegenstanders daar inspelen en werd er om 12 uur begonnen aan de echte wedstrijden. Uiteindelijk werd het 6-4 voor Play Fair. Nog 2 wedstrijden te gaan. Op kop maar met 1 punt. Zouden ze het gaan redden?

Bij de twee uitwedstrijden wensen we ze natuurlijk heel veel succes!!