Tijdelijke trainingen in grote zaal

In de afgelopen twee weken is de vloer in de Vijverzaal waar wij altijd spelen helemaal gerenoveerd. Dat betekende dat we tijdelijk naar de grote Spantzaal moesten verhuizen voor onze trainingen.

De eerste training werd omgezet in lotenverkoop voor de jeugd en wat senioren en daar hadden we geen zaal voor nodig. Vrijdag 26 april is er door een groepje senioren vrij getraind. Die dinsdag erna is de dag begonnen met twee groepen BSO kindjes die bij ons tafeltennis, in wat voor vorm dan ook, voorgeschoteld. Heel veel ruimte voor ook heel veel verschillende spelletjes. De uitleg kwam van Arnold en Ton en Laura begeleiden de twee groep met elk 20 kinderen. Een gezellige boel is het geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 4 mei is er een speciale training geweest voor de jeugd. Tafeltennistraining met een keeper? Jazeker! Natuurlijk werd er later ook nog gewoon getraind maar zo’n grote zaal schept nog weer een keer nieuwe mogelijkheden.