En de winnaars zijn…….Steven en Sabrina!

Vrijdagavond 8 november zijn de eerste Open Leimuidense Dubbelkampioenschappen georganiseerd. Schoorvoetend kwamen de eerste inschrijvingen binnen. Op het laatste moment begon het te lopen. Leden, oud-leden, vrienden en bekenden van Play Fair hebben zich aangemeld. En hoe leuk is het uiteindelijk geworden. Met 14 koppels zijn we gestart in 3 verschillende poules van sterke tot minder-sterke koppels. Jammer genoeg twee afvallers met een verzwikte enkel en het niet fit genoeg zijn voor verdere wedstrijden. De overgebleven spelers zijn gekoppeld voor de volgende ronde waar iedereen op sterkte is ingedeeld.

Wat een wedstrijden zijn er uiteindelijk gespeeld. Vier sterke koppels uit dezelfde trainingsperiode van ongeveer 15 jaar geleden hebben zich heerlijk uitgeleefd en dat ze het niet verleerd zijn was al snel te merken. In de sterkste poule speelden Maarten en Sheila, Ioannis en Mark, Hans en Martin en Steven en Sabrina tegen elkaar. Uiteindelijk was er een spannende 5-setter tussen Steven en Sabrina en Ioannis en Mark nodig om de winnaar bekend te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar ook de groep minder sterke koppels speelde in de tweede ronde spannende en leuke wedstrijden tegen elkaar. En dat ging er zeker niet minder fanatiek aan toe. Een zeer geslaagde avond die zeker vervolg gaat krijgen in de toekomst.

 

 

 

 

 

 

Binnen twee tellen was na afloop de zaal leeg, ook dat zijn de meesten nog niet verleerd!

De prijsuitreiking was na afloop in de bar. Waar Renske en Lisa de aanmoedigingsprijs kregen uitgereikt en uiteindelijk Steven en Sabrina de persoonlijke prijzen maar ook de grote wisselbeker mee naar huis konden nemen. Met een drankje en een hapje werd er nog een hele tijd nagepraat en oude herinneringen opgehaald.

Voor de volledigheid de eindstand:

 • 1. Sabrina en Steven
 • 2. Ioannis en Mark
 • 3. Sheila en Maarten
 • 4. Hans en Martin
 • 5. Rob en Olaf
 • 6. Rick en Geert-Jan
 • 7. Susan en Martijn
 • 8. Ronald en Laura
 • 9. Arnold en Dion
 • 10. Jordy en Stefan
 • 11. Mel en Mariska
 • 12. Kees en Romy
 • 13. Renske en Lisa