Play Fair aanwezig bij Promotiedag bij Scylla

Zondag 17 november heeft de NTTB afdeling West een Tafeltennis Promotiedag georganiseerd. Vorig jaar was dat bij Avanti en is Pepijn daar geweest. Nu zijn Fenna met haar broer, Carlos met broer en 2 vrienden en Esmée met haar oma Laura daar geweest.

De organisatie ligt in handen bij MJ Tafeltennis die de zaal bij Scylla ingericht hadden met prachtige tafels en spellen. De kinderen konden na de uitleg zelf elke tafel proberen om daar een score te zetten. Want na de pauze konden ze hun eigen score proberen te verbeteren. Heel fanatiek en met een hoop lol probeerden de kinderen alle tafels uit.

Scylla zorgde voor een lekkere lunch met broodjes knakworst en limonade. Ook het fruit vond gretig aftrek. Daarna volgde een demonstratie van de begeleiders van MJ Mark en Angelique. Er werd uitgelegd hoe verschillende slagen heette en hoe je met effect kan spelen. En natuurlijk kwamen de verschillende batjes aan bod. Onder grote hilariteit bij de kinderen werd er een rally gespeeld met een mini-mini-mini (niet zichtbaar maar wel hoorbaar) batje.

Na afloop van de 2e ronde kregen alle kinderen een mooie medaille en werd er nog een groepsfoto gemaakt.