Veiling kavel ontbijt is geserveerd!

Op zaterdag 10 oktober zijn er een aantal veilingkavels gewonnen die op een later tijdstip zouden kunnen worden geleverd. De zangworkshop, de ritjes op de trike, de rondleiding op de veiling zijn met deze omstandigheden niet uit te voeren en zullen op een later afgesproken tijdstip overhandigd worden.

Deze ochtend is wel in overleg het ontbijt geserveerd bij Mevr. van Leeuwen. Gewonnen (of anders gezegd: genoeg geboden) door zoon Hans en schoondochter Maaike werd zij verrast op deze zondagochtend met het ontbijt wat door Carin en Laura is aangeboden.

 

 

 

 

 

 

Een prachtig ontbijt hebben zij bezorgd waar de familie van Leeuwen enorm van genoten hebben!

We hopen op een later tijdstip ook de overhandiging van de andere kavels onder de aandacht te  kunnen brengen.