Laatste Fairtelsels en nieuwe advertentie-mogelijkheden

Na 46 jaar gaan we afscheid nemen van de oude vertrouwde, papieren Fairtelsels. Het eerste boekje (je kunt het hier downloaden) verscheen in december 1974, met een afbeelding van veelvoudig Nederlands kampioen Bert van der Helm. De naam Fairtelsels is in januari 1976 bedacht door Harry Heuzen. Het laatste boekje zal een speciale uitgave zijn die verschijnt in december 2020. Dat wordt een mooie terugblik op 46 jaar Fairtelsels, de redacteuren, de rubrieken, de adverteerders, leuke stukjes en veel namen uit de rijke historie van Play Fair zullen langskomen. Het wordt in grote oplage gedrukt om te kunnen uitdelen bij de viering van ons 60-jarig jubileum volgend jaar.

Niet meer opmaken, kopiëren, nieten, bezorgen, …

… dat zal Linda en Laura nog heel wat uurtjes schelen,

dus beide dames: super bedankt voor die vele jaren inzet om het boekje te vullen, maken en bezorgen!

 

 

 

Vanaf nu zal het nieuws van de vereniging alleen nog via de digitale Nieuwsbrief worden verspreid. Dat betekent ook dat we onze trouwe adverteerders de mogelijkheid bieden om een advertentie te plaatsen op de website en/of in de Nieuwsbrief. Op de homepage zal een carrousel komen met advertenties. En in de Nieuwsbrief zal daarvoor tussen de berichten ruimte worden gemaakt. Als je interesse hebt om een advertentie te plaatsen op de site of in de Nieuwsbrief, neem dan contact op met pr@ttv-playfair.nl.

Daarnaast willen we de mogelijkheden onderzoeken voor shirt-sponsoring. Geïnteresseerden kunnen hun logo’s op nieuwe shirts laten drukken, met een looptijd van 3 jaar. Dit is nieuw voor Play Fair, maar wel weer een leuke ontwikkeling. Dus als je iemand of een bedrijf kent dat geïnteresseerd zou kunnen zijn, laat het dan vooral weten.