De woensdagmiddag – senioren – groep is weer gestart

De woensdagmiddag seniorengroep is weer enthousiast begonnen. Dit initiatief van Arnold is ondertussen een vast onderdeel van de club geworden en de deelnemers laten hun uurtje beweging maar zelden lopen. Er is dus een vaste opkomst op woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur.

Er is echter nog wel ruimte voor groei, daarom zijn er posters en flyers gemaakt die op diverse plaatsen in Leimuiden en Rijnsaterwoude worden verspreid (dorpshuis, sportbar, dokter, fysio, pedicure, etc). Want als we de groep wat kunnen laten groeien, biedt dat ook mogelijkheden om de activiteiten uit te breiden.

En nu de Spantbar ook weer open mag, maken we natuurlijk weer gebruik van de “derde helft”.

Dus als je tijd, zin en energie hebt om een uurtje gezellig bezig te zijn: kom gerust langs op woensdagmiddag. Voor informatie mag je ook een mail sturen naar Hans Brand via pr@ttv-playfair.nl of bellen met Arnold Heuzen op 06-4592 7880.