FAIR 2021: wederom digitaal met carport-inloop avonden

Op zaterdag 9 oktober 2021 is de Fair Finale. In de middag vanaf 15:30 uur zullen de trekkingen van de loterijen en de uitslagen van de veiling bekend maken. Dat zal live op internet te volgen zijn.

Veiling

De veiling loopt digitaal vanaf half augustus. We hebben vorig jaar al veel leuke dingen voor de veiling gezien en hopen dat dit jaar weer te herhalen. Dingen die we als leden zelf kunnen organiseren of aanbieden zijn natuurlijk het leukst. Laat je brein eens knarsen en laat weten wat jij zou kunnen aanbieden!?

Kluis, Loterijen en Stroopwafels

 

 

 

 

 

 

Wat we niet veranderen zijn de verschillende Loterijen, het Kluisspel en de Stroopwafelverkoop. Deze onderdelen horen ondertussen bij Play Fair en daar gaan we natuurlijk allemaal ons steentje aan bijdragen.

Iedereen die suggesties heeft om te organiseren, mee te doen of te geven voor de veiling, kan dat mailen naar rommelfair@ttv-playfair.nl of bespreken met Carin, Hans van Leeuwen, Hans Brand of Fred Mollers.