Zangworkshop uit de veiling was groot succes!

Vorig jaar is er door 5 dames geboden op de zangworkshop die op de digiveiling van Play Fair stond. Door corona heeft het heel lang geduurd voordat deze mocht worden afgesproken. Uiteindelijk is dat donderdag 21 oktober gebeurd.

Marina van Dam, normaal dirigente van een jeugdkoor, kreeg 4 dames op bezoek uit Alphen aan den Rijn en Leimuiden die op de zangworkshop hadden geboden (een 5e dame moest zich afmelden): drie gevorderde zangeressen en Laura. In de katholieke kerk werd er eerst kennisgemaakt met een bakje koffie en thee (en een stroopwafel van Play Fair) en zangervaringen uitgewisseld.

Er werd daarna een plekje in de kerk uitgezocht en oefeningen gedaan om de zangstemmen op te warmen. Er waren verschillende bekende muziekstukken waar uit gekozen kon worden. En hoewel de dames best wat ervaring hadden, kon Marina ze toch nog verrassen met wat nieuwe stukken. Voorop stond dat er vooral heel veel plezier beleefd werd aan het samen zingen en bezig zijn.

De anderhalf uur vloog om toen we bedachten dat we ook nog wel even foto’s en een geluidsopname zouden kunnen maken. Snel een paar foto’s en een hele korte geluidsopname gemaakt en toen naar huis met een goed gevoel over een gezellig samenzijn.