Familietoernooi

Eén keer in het jaar worden de families van alle leden uitgenodigd om de strijd met elkaar aan te gaan. Elk lid kan een team vormen van 2, 3 of 4 personen. Ben je samen met je broer of zus lid dan maken jullie elk apart een eigen team.

Alle combinaties zijn mogelijk, iedereen is welkom: broers en zussen, vaders en moeders, zoon en dochters, kleinzoons en kleindochters, neven en nichten.

Schoolgymlessen

Dinsdag 22 januari zal in samenwerking met de schoolcoaches de gymlessen voor de scholieren omgezet worden in allerlei activiteiten rondom Tafeltennis.

De zaal zal omgetoverd worden met allerlei attributen en versierde tafels om zo de basisschoolleerlingen deze dag een hoop plezier te maken. Tevens zal het Scholierentoernooi gepromoot worden.

Scholierenkampioenschap the Battle

Al meer dan 40 jaar wordt er door onze vereniging een scholierenkampioenschap georganiseerd. Veel van onze leden zijn ooit door middel van het scholierentoernooi bekend geworden met onze sport en onze vereniging.

De scholen uit Leimuiden, Rijnsaterwoude en Woubrugge worden hiervoor uitgenodigd.

Er zijn individuele prijzen maar er kan ook een mooie wisselbeker gewonnen worden door de school.

Voor de groepen 3 en 4 wordt dit georganiseerd door middel van tafeltennis gerelateerde spelletjes, de hogere groepen kunnen al kleine wedstrijdjes aan.

Natuurlijk ontbreekt het rondje om te tafel niet!

Algemene Ledenvergadering

Maandag 8 april is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging Play Fair. Alle leden en vrienden zijn welkom op deze avond in de muziekzaal.

Ophaaldag Rommelfair

Op zaterdag 4 mei kunt U de verzamelde “rommel” of niet meer gebruikte spullen weer aan de weg zetten.

Vanaf 9.30 uur gaat onze vereniging weer langs de deuren om alles op te halen.

Waarschijnlijk zal het format aangepast gaan worden aan deze tijd. Volg daarvoor de info op onze site.

Rommelfair

Om 11.00 uur gaan de deuren open voor de 40ste Rommelfair bij Play Fair.

Er worden plannen gemaakt om de Rommelfair in een vernieuwd format te organiseren.

Tot 16.00 uur kunt U de Rommelfair bezoeken en de kramen langs gaan. Maar ook een gokje wagen bij het draaiend rad en meedoen aan de verschillende loterijen.

Voorronden mixed dubbel clubkampioenschappen

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen gebeurt altijd met de mix dubbel voorronden. Op vrijdag 24 mei zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op zondag 23 juni tijdens het clubweekend.

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen

Op vrijdag 14 juni worden de voorronden gespeeld van de gewone dubbels. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 23 juni.

Afdeling West organiseert meisjestoernooi

Op zaterdag 15 juni zal er een meisjestoernooi georganiseerd worden bij Play Fair. Dit promotietoernooi wordt uitgezet door afdeling West waar wij ons in bevinden. Meisjesleden en vriendinnetjes worden uitgenodigd voor dit gezellige toernooi.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen

De laatste vrijdag voor het clubweekend is voor de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 23 juni.

Voorronden enkelspel en dubbelspel jeugd

Zaterdag 22 juni is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de finale plek de volgende dag.
De jeugd speelt op dezelfde dag de voorronden enkel en dubbel.

Clubdag

Op zondag 23 juni om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de vijverzaal van ’t Spant. Daar worden na afloop de kampioensdiploma’s uitgedeeld en de prestatieprijs en de Mars de Rijk-aanmoedigingsprijs.

Om 13.00 uur starten de finales voor zowel de jeugd als de senioren.

Na afloop is er een afsluitend buffet voor de liefhebbers.