Agenda

MJ tafeltennis speelparadijs met De Lei

Op 1 november 2021 vanaf 8:30 creëren we een tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ‘t Spant zal zijn ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen. Alle groepen 3 t/m 8 van De Lei zullen langskomen en meegenieten.

Let’s play table tennis!

Tournament for foreign people!

We would like to invite all the foreign people who are living in the community Kaag en Braassem for a Table Tennis tournament. Meet and greet nice people while enjoying playing ping pong. You don’t need any playing skills … it’s just for fun!

Meet us on Friday 10 December 2021 at 20:30 hour in ‘t Spant Leimuiden.

If you have any questions about this: pr@ttv-playfair.nl

 

Kersttoernooi Senioren

De nieuwe opzet van het aloude Kersttoernooi is vorig jaar goed bevallen. Er kan gekozen worden uit verschillende manieren van tafeltennis. Maar vorig jaar was het Ultimate Tafeltennis (ook bekend als vierertisch) de onbetwiste topper!! Als er belangstelling is houden we ook een laddercompetitie.

Voor elk wat wils. En natuurlijk ontbreekt de kerstverloting niet.

Zoals altijd zijn op deze avond natuurlijk ook introducees van harte welkom! Vrijdag 17 december, 20:00 uur in ‘t Spant te Leimuiden.

Kersttoernooi voor de jeugd

Ook de jeugd sluit het jaar af met een gezellig toernooi. In kerstsfeer zullen er verschillende spellen gedaan worden. Winnen heeft vandaag geen prioriteit, gezelligheid staat voorop. En onder leiding van Bjorn en Lennert zal dat zeker gaan lukken. Zaterdag 18 december om 11:00 uur in ‘t Spant.

Ook voor jullie geldt: vandaag mag je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen!

Nieuwjaars-dubbelspeltoernooi

De eerste vrijdag van het nieuwe jaar 7 januari 2022 starten we met het dubbelspeltoernooi. Alle spelers worden in 2 groepen gedeeld, een groep goede spelers en een groep betere spelers. Elke wedstrijd speel je met een andere speler uit de andere groep.

Aan het eind van de avond zorgen we voor een glas champagne waarmee we het nieuwe jaar inluiden!

Voorronden mixed-dubbel clubkampioenschappen 2022

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen gebeurt altijd met de mix dubbel voorronden. Op vrijdag 14 januari 2022 zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op de clubdag op zondag 30 januari 2022.

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen 2022

Op vrijdag 21 januari 2022 worden de voorronden gespeeld van het dubbelspel. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 30 januari 2022.

Zuid-Hollandse kampioenschappen jeugd

Elk jaar vertrekt er een grote groep jeugd en senioren naar dit toernooi om uit te maken wie de sterkste zijn in de verschillende klassen van de NTTB Afdeling West. Georganiseerd door de toernooicommissie van deze Afdeling.

Zaterdag 22 januari 2022 staat dit in het teken van de jeugd.

Zuid-Hollandse kampioenschappen senioren

Elk jaar vertrekt er een grote groep jeugd en senioren naar dit toernooi om uit te maken wie de sterkste zijn in de verschillende klassen van de NTTB Afdeling West. Georganiseerd door de toernooicommissie van deze Afdeling.

Zondag 23 januari 2022 is voor de senioren gereserveerd.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen 2022

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op 28 januari 2022 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 30 januari 2022.

Voorronden enkelspel en dubbelspel clubkampioenschappen jeugd 2022

Zaterdag 29 januari 2022 is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de finale plek op zondag 30 januari.
De jeugd speelt op dezelfde dag de voorronden enkel en dubbel.

Clubdag 2022

Op zondag 30 januari 2022 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ‘t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finale-partijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen.

 

Schoolgymlessen

Op dinsdag 1 februari – DATUM ONDER VOORBEHOUD – zullen- in samenwerking met de schoolcoaches – de gymlessen voor de scholieren omgezet worden in allerlei activiteiten rondom Tafeltennis. De sportleerkracht begeleidt dit samen met enkele leden van Play Fair.

De zaal zal omgetoverd worden met allerlei attributen en versierde tafels om zo de basisschoolleerlingen deze dag een hoop plezier te geven. Tevens zal het Scholierentoernooi gepromoot worden.

Scholierentoernooi “The Battle”

Op woensdagmiddag 9 of 16 februari 2022 – DATUM ONDER VOORBEHOUD – strijden de scholieren uit Leimuiden, Rijnsaterwoude en Woubrugge weer om de eer en de prijzen. In elke leeftijdsklasse zijn er prijzen te verdienen.

Algemene Ledenvergadering 2022

Alle leden en vrienden van Play Fair worden uitgenodigd om deze ledenvergadering bij te wonen op maandag 4 april 2022 om 20:00 in ‘t Spant.

Familietoernooi

Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij elk lid een team zoekt met familieleden. Kinderen vragen ouders, broertjes en zusjes. Senioren vragen hun kinderen of ook broers en zussen. En zelfs de combinatie opa en kleinzoon is al een paar keer voorgekomen.

Doe mee aan dit immer gezellige familietoernooi op zaterdag 4 juni 2022 om 11:00 uur in ‘t Spant.

Oud-leden Jubileum toernooi

Omdat het in 2021 nog te onzeker is of we een evenement mogen organiseren, is besloten om het jubileum uit te stellen naar het najaar van 2022 als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het Oud-leden toernooi zal dan op vrijdagavond 11 november 2022 georganiseerd worden. Iedereen die lid is geweest of nog steeds lid is wordt van harte uitgenodigd zich te melden via email jubileumplayfair@outlook.com.

Wil of kun je niet meer meedoen aan het toernooi, dan ben je natuurlijk toch van harte welkom in onze zaal en op de tribune om met elkaar oude herinneringen te delen en iedereen aan te moedigen.

 

Jubileum Play Fair: Tafeltennis-kermismiddag en Feestavond 60’s-70’s

Op 13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we al meer dan 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. Helaas kon dit in 2020 niet gevierd worden. Voor de zekerheid is dit evenement doorgeschoven naar het najaar van 2022, als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het feest zal dan op zaterdag 12 november 2022 georganiseerd worden. Het plezier zal er echter niet minder om zijn. De jubileumcommissie zal ons allemaal, leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar alvast in jullie agenda!

 

Nog niet alle details van het programma voor deze dag zijn precies bekend, maar het volgende staat in elk geval op de agenda:

  • Op de feestelijke middag van 12 november 2022 tussen 12:00 en 15:00 creëren we een waar tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ‘t Spant zal worden ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen.

  • ‘s Avonds zal er een spetterende feestavond zijn in 60’s en 70’s stijl voor alle leden, vrienden en partners. Het belooft een spektakel te worden en er zal een prijs zijn voor de mooiste outfit!