Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen 2022 – UITGESTELD

Op vrijdag 21 januari 2022 worden de voorronden gespeeld van het dubbelspel. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 30 januari 2022.

Zuid-Hollandse kampioenschappen jeugd – UITGESTELD

Elk jaar vertrekt er een grote groep jeugd en senioren naar dit toernooi om uit te maken wie de sterkste zijn in de verschillende klassen van de NTTB Afdeling West. Georganiseerd door de toernooicommissie van deze Afdeling.

Zaterdag 22 januari 2022 staat dit in het teken van de jeugd.

Zuid-Hollandse kampioenschappen senioren – UITGESTELD

Zondag 23 januari 2022 is voor de senioren gereserveerd.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen 2022 – UITGESTELD

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op 28 januari 2022 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 30 januari 2022.

Clubdag 2022 – UITGESTELD TOT NA DE VOORJAARSCOMPETITIE

Op zondag 30 januari 2022 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ‘t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finale-partijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen.

Schoolgymlessen

Op dinsdag 1 februari – DATUM ONDER VOORBEHOUD – zullen- in samenwerking met de schoolcoaches – de gymlessen voor de scholieren omgezet worden in allerlei activiteiten rondom Tafeltennis. De sportleerkracht begeleidt dit samen met enkele leden van Play Fair.

De zaal zal omgetoverd worden met allerlei attributen en versierde tafels om zo de basisschoolleerlingen deze dag een hoop plezier te geven. Tevens zal het Scholierentoernooi gepromoot worden.

Scholierentoernooi “The Battle”

Op woensdagmiddag 9 of 16 februari 2022 – DATUM ONDER VOORBEHOUD – strijden de scholieren uit Leimuiden, Rijnsaterwoude en Woubrugge weer om de eer en de prijzen. In elke leeftijdsklasse zijn er prijzen te verdienen.

Algemene Ledenvergadering 2022

Alle leden en vrienden van Play Fair worden uitgenodigd om deze ledenvergadering bij te wonen op maandag 4 april 2022 om 20:00 in ‘t Spant.

Familietoernooi

Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij elk lid een team zoekt met familieleden. Kinderen vragen ouders, broertjes en zusjes. Senioren vragen hun kinderen of ook broers en zussen. En zelfs de combinatie opa en kleinzoon is al een paar keer voorgekomen.

Doe mee aan dit immer gezellige familietoernooi op zaterdag 4 juni 2022 om 11:00 uur in ‘t Spant.

Oud-leden Jubileum toernooi

Omdat het in 2021 nog te onzeker is of we een evenement mogen organiseren, is besloten om het jubileum uit te stellen naar het najaar van 2022 als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het Oud-leden toernooi zal dan op vrijdagavond 11 november 2022 georganiseerd worden. Iedereen die lid is geweest of nog steeds lid is wordt van harte uitgenodigd zich te melden via email jubileumplayfair@outlook.com.

Wil of kun je niet meer meedoen aan het toernooi, dan ben je natuurlijk toch van harte welkom in onze zaal en op de tribune om met elkaar oude herinneringen te delen en iedereen aan te moedigen.

Jubileum Play Fair: Tafeltennis-kermismiddag en Feestavond 60’s-70’s

Op 13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we al meer dan 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. Helaas kon dit in 2020 niet gevierd worden. Voor de zekerheid is dit evenement doorgeschoven naar het najaar van 2022, als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het feest zal dan op zaterdag 12 november 2022 georganiseerd worden. Het plezier zal er echter niet minder om zijn. De jubileumcommissie zal ons allemaal, leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar alvast in jullie agenda!

Nog niet alle details van het programma voor deze dag zijn precies bekend, maar het volgende staat in elk geval op de agenda:

• Op de feestelijke middag van 12 november 2022 tussen 12:00 en 15:00 creëren we een waar tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ‘t Spant zal worden ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen.

• ‘s Avonds zal er een spetterende feestavond zijn in 60’s en 70’s stijl voor alle leden, vrienden en partners. Het belooft een spektakel te worden en er zal een prijs zijn voor de mooiste outfit!