Algemene Ledenvergadering

Maandag 6 april is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging Play Fair. Alle leden en vrienden zijn welkom op deze avond in de muziekzaal.

Rommelfair

Om 13.00 uur gaan de deuren open voor de 41ste Rommelfair bij Play Fair. Maar … de grote rommelmarkt in de bekende vorm zal verdwijnen. We gaan niet meer spullen ophalen, opslaan en sorteren, naar het Spant brengen, inrichten, verkopen en restanten weer afvoeren. Wel willen we particulieren, leden en niet-leden gelegenheid geven om (tegen kostendekking) een stukje kraam in te richten en spullen te verkopen. Dus een kleinere rommelmarkt.

Daarnaast willen we weer de oude formule van Fancy Fair terughalen, met leuke spellen, schminken en misschien een springkussen voor de kleintjes, Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen. Veel moet nog worden ingevuld, dus iedereen die een ludiek idee heeft … kom er maar mee! Het mag van alles zijn, van hoefijzerwerpen tot tafeltennis, met als basisgedachte dat Play Fair een leuke middag voor het dorp verzorgt.

Tot 17.00 uur kunt u de Rommelfair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en meedoen aan de verschillende loterijen.

Zie voor meer informatie de speciale Rommelfair-pagina.

Oud-leden Jubileum toernooi

Op vrijdagavond 15 mei zal er een oud-leden toernooi georganiseerd worden. Iedereen die lid is of lid is geweest wordt van harte uitgenodigd zich te melden via email

Wil of kun je niet meer meedoen aan het toernooi ben je natuurlijk van harte welkom in onze zaal en tribune om met elkaar oude herinneringen te delen en iedereen aan te moedigen.

60 jarig Jubileum Play Fair

13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. De jubileumcommissie zal ons allen, bestuur, leden en oudleden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar in jullie agenda!

Familietoernooi

Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij elk lid een team zoekt met familieleden. Kinderen vragen ouders, broertjes en zusjes. Senioren vragen hun kinderen of ook broers en zussen. En zelfs de combinatie opa en kleinzoon is al een paar keer voorgekomen.