Algemene Ledenvergadering 2021 – DIGITAAL

Alle leden en vrienden van Play Fair zijn welkom om op maandagavond 12 april 2021 om 20:00 uur de ALV van Play Fair bij te wonen. Gezien de voortdurende corona-maatregelen, kunnen we deze vergadering niet in ’t Spant houden. Omdat we de ALV niet weer willen verplaatsen is besloten om de vergadering online te houden.

De link om mee te kunnen doen wordt tijdig, inclusief de vergaderstukken, aan alle leden verstuurd.

We kijken samen terug op het bewogen afgelopen jaar. Financieel was het een bijzonder jaar en we delen graag de laatste financiële positie van de vereniging. Maar uiteraard kijken we samen ook weer naar hoe we verder kunnen en welke activiteiten we daarvoor allemaal gaan ontplooien.

Koningsspelen op De Lei

Play Fair gaat tijdens de Koningsspelen op De Lei, op vrijdag 23 april, een onderdeel invullen met tafeltennisspellen. De groepen 5 t/m 8 zullen langskomen voor een clinic van plm 3 kwartier.

Oud-leden Jubileum toernooi – UITGESTELD

Omdat we dit jaar nog steeds onzeker zijn of we een evenement mogen organiseren, is besloten om het jubileum uit te stellen naar het najaar van 2022 als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het Oud-leden toernooi zal dan op vrijdagavond 11 november 2022 georganiseerd worden. Iedereen die lid is geweest of nog steeds lid is wordt van harte uitgenodigd zich te melden via email jubileumplayfair@outlook.com.

Wil of kun je niet meer meedoen aan het toernooi, dan ben je natuurlijk toch van harte welkom in onze zaal en op de tribune om met elkaar oude herinneringen te delen en iedereen aan te moedigen.

Jubileum Play Fair: Tafeltennis-kermismiddag en Feestavond 60’s-70’s – UITGESTELD

Op 13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we al meer dan 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. Helaas kan dit niet meer in 2020. Voor de zekerheid is dit doorgeschoven naar het najaar van 2022, als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het feest zal dan op zaterdag 12 november 2022 georganiseerd worden. Het plezier zal er echter niet minder om zijn. De jubileumcommissie zal ons allemaal, leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar alvast in jullie agenda!

Nog niet alle details van het programma voor deze dag zijn precies bekend, maar het volgende staat in elk geval op de agenda:

• Op de feestelijke middag van 12 november 2022 tussen 12:00 en 15:00 creëren we een waar tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ’t Spant zal worden ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen.

• ’s Avonds zal er een spetterende feestavond zijn in 60’s en 70’s stijl voor alle leden, vrienden en partners. Het belooft een spektakel te worden en er zal een prijs zijn voor de mooiste outfit!

Familietoernooi

Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij elk lid een team zoekt met familieleden. Kinderen vragen ouders, broertjes en zusjes. Senioren vragen hun kinderen of ook broers en zussen. En zelfs de combinatie opa en kleinzoon is al een paar keer voorgekomen.

Doe mee aan dit immer gezellige familietoernooi op zaterdag 5 juni 2021 om 11:00 uur in ’t Spant.

Voorronden mixed-dubbel clubkampioenschappen

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen gebeurt altijd met de mix dubbel voorronden. Op vrijdag 11 juni 2021 zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op de clubdag op zondag 27 juni 2021.

Play Fair op de Braderie

Op woensdag 16 juni zal er een marktkraam ingericht worden op de Braderie. We zullen de kraam gaan inrichten met een stukje promotie en geschiedenis. Natuurlijk blikken we terug op 60 jaar tafeltennis met wat oud fotomateriaal en video’s maar kijken we ook naar de toekomst met nieuwe flyers activiteiten. Er zal een tafel staan en als het mogelijk is, weer de tafeltennisrobot, die altijd een succesnummer is.

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen

Op vrijdag 18 juni 2021 worden de voorronden gespeeld van het dubbelspel. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 27 juni 2021.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op 25 juni 2021 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 27 juni.

Voorronden enkelspel en dubbelspel clubkampioenschappen jeugd

Zaterdag 26 juni 2021 is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de finale plek op zondag 27 juni.
De jeugd speelt op dezelfde dag de voorronden enkel en dubbel.

Clubdag

Op zondag 27 juni 2021 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ’t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finale-partijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen. Mochten er voor januari nog restricties zijn voor aanwezig publiek, dan maken wij dat uiteraard zo snel mogelijk bekend.