Einde zomervakantieperiode

Tijdens de zomervakantie van 17 juli t/m 29 augustus is de zaal nog beperkt open geweest. Maar vanaf dinsdag 31 augustus is de zaal – en de Spantbar – weer op de reguliere tijden open.

Start competitie

De najaarscompetitie gaat weer van start in de week van 13 september 2021.

5 Avonden aanloop naar de digitale Fair

Van maandag 4 oktober tot en met vrijdag 8 oktober kunt u tussen 19:00 en 21:00 uur langslopen op Dennenlaan 62 in Leimuiden.

Daar staat onder de carport de kluis en kunt u kijken of die open gaat met de code die in deze folder staat; U heeft dan € 50,- gewonnen. U kunt dan ook de bekende stroopwafels van Play Fair kopen. Of anders een paar loten voor de grote loterij of u inschrijven voor de verloting van een aantal diners en grote Jumbo-prijzen. Dit jaar hebben we zelfs 5 dinerbonnen (en dan nog twee keer een pond paling) in de dinerloterij.

Finale digitale Fair

Ook dit jaar wordt er géén (rommel)fair gehouden.

Op zaterdag 9 oktober vanaf 15:30 tot ongeveer 17:00 uur is de FAIR Finale. De digitale veiling is deze middag om 14:00 uur precies gesloten en de hoogste bieders van de kavels worden bekendgemaakt. Tevens worden de prijswinnaars van de grote loterij, de diners en de Jumbo-prijzen bekend gemaakt. Dit wordt live op internet uitgezonden. Informatie hierover komt nog op de website en in de huis-aan-huis folder.

Open Leimuidense dubbel kampioenschappen

Het vroegere Bedrijventoernooi is twee jaar geleden met groot succes vervangen door de Open Leimuidense dubbel kampioenschappen. Toegankelijk voor iedereen die een batje kan vasthouden. In verschillende klassen kan er meegedaan worden.

Er zijn mooie prijzen, maar gezelligheid staat natuurlijk voorop!

Vragen hierover bij pr@ttv-playfair.nl

Voorronden mixed-dubbel clubkampioenschappen 2022

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen gebeurt altijd met de mix dubbel voorronden. Op vrijdag 7 januari 2022 zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op de clubdag op zondag 23 januari 2022.

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen 2022

Op vrijdag 14 januari 2022 worden de voorronden gespeeld van het dubbelspel. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 23 januari 2022.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen 2022

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op 21 januari 2022 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 23 januari 2022.

Voorronden enkelspel en dubbelspel clubkampioenschappen jeugd 2022

Zaterdag 22 januari 2022 is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de finale plek op zondag 23 januari.
De jeugd speelt op dezelfde dag de voorronden enkel en dubbel.

Clubdag 2022

Op zondag 23 januari 2022 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ’t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finale-partijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen.

Oud-leden Jubileum toernooi

Omdat het in 2021 nog te onzeker is of we een evenement mogen organiseren, is besloten om het jubileum uit te stellen naar het najaar van 2022 als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het Oud-leden toernooi zal dan op vrijdagavond 11 november 2022 georganiseerd worden. Iedereen die lid is geweest of nog steeds lid is wordt van harte uitgenodigd zich te melden via email jubileumplayfair@outlook.com.

Wil of kun je niet meer meedoen aan het toernooi, dan ben je natuurlijk toch van harte welkom in onze zaal en op de tribune om met elkaar oude herinneringen te delen en iedereen aan te moedigen.

Jubileum Play Fair: Tafeltennis-kermismiddag en Feestavond 60’s-70’s

Op 13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we al meer dan 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. Helaas kon dit in 2020 niet gevierd worden. Voor de zekerheid is dit evenement doorgeschoven naar het najaar van 2022, als Play Fair 62,5 jaar bestaat. Het feest zal dan op zaterdag 12 november 2022 georganiseerd worden. Het plezier zal er echter niet minder om zijn. De jubileumcommissie zal ons allemaal, leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar alvast in jullie agenda!

Nog niet alle details van het programma voor deze dag zijn precies bekend, maar het volgende staat in elk geval op de agenda:

• Op de feestelijke middag van 12 november 2022 tussen 12:00 en 15:00 creëren we een waar tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ’t Spant zal worden ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen.

• ’s Avonds zal er een spetterende feestavond zijn in 60’s en 70’s stijl voor alle leden, vrienden en partners. Het belooft een spektakel te worden en er zal een prijs zijn voor de mooiste outfit!