Agenda

5 Avonden aanloop naar de digitale Fair

Van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober kunt u tussen 19:00 en 21:00 uur langslopen op Dennenlaan 62 in Leimuiden.

Daar staat onder de carport de kluis en kunt u kijken of die open gaat met de code die in deze folder staat; U heeft dan € 50,- gewonnen. U kunt dan ook de bekende stroopwafels van Play Fair kopen. Of anders een paar loten voor de grote loterij of u inschrijven voor de verloting van een aantal diners en grote Jumbo-prijzen.

ALV én Finale digitale Fair

Op zaterdag 10 oktober hebben we twee evenementen:

  • van 14:00 tot 15:30 uur hebben we eerst onze Algemene Ledenvergadering
  • van 15:30 tot 17:00 uur wordt onze digitale Fair afgerond. De digitale veiling is deze middag om 14:00 uur precies gesloten en vanaf 15:30 uur worden de hoogste bieders bekend gemaakt. Daarnaast worden de prijswinnaars van de grote loterij, de diners en de Jumbo-prijzen bekend gemaakt. We willen dit deel live op internet streamen.

Open Leimuidense dubbel kampioenschappen

Het vroegere Bedrijventoernooi is vorig jaar met groot succes vervangen door de Open Leimuidense dubbel kampioenschappen. Toegankelijk voor iedereen die een batje kan vasthouden. In verschillende klassen kan er meegedaan worden.

Er zijn mooie prijzen, maar gezelligheid staat natuurlijk voorop! Kom en doe mee op vrijdag 30 oktober om 20:30 in ’t Spant te Leimuiden.

Aanmelden kan bij pr@ttv-playfair.nl

Let’s play table tennis!

Tournament for foreign people!

We would like to invite all the foreign people who are living in the community Kaag en Braassem for a Table Tennis tournament on Friday 13 November 2020 at 20:30 in the evening.

Meet and greet nice people while enjoying playing ping pong. You don’t need any playing skills … it’s just for fun!

Information: pr@ttv-playfair.nl

 

Kersttoernooi Senioren

De nieuwe opzet van het aloude Kersttoernooi is vorig jaar goed bevallen. Er kan gekozen worden uit verschillende manieren van tafeltennis. Maar vorig jaar was het Ultimate Tafeltennis (ook bekend als vierertisch) de onbetwiste topper!! Als er belangstelling is houden we ook een laddercompetitie.

Voor elk wat wils. En natuurlijk ontbreekt de kerstverloting niet.

Zoals altijd zijn op deze avond natuurlijk ook introducees van harte welkom! Vrijdag 18 december, 20:00 uur in ’t Spant te Leimuiden.

Kersttoernooi voor de jeugd

Ook de jeugd sluit het jaar af met een gezellig toernooi. In kerstsfeer zullen er verschillende spellen gedaan worden. Winnen heeft vandaag geen prioriteit, gezelligheid staat voorop. En onder leiding van Bjorn en Lennert zal dat zeker gaan lukken.

Ook voor jullie geldt: vandaag mag je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes meenemen!

Voorronden mixed-dubbel clubkampioenschappen

De start van de jaarlijkse clubkampioenschappen gebeurt altijd met de mix dubbel voorronden. Op vrijdag 7 januari 2021 zoeken alle dames van de vereniging een heer waarmee ze de strijd aangaan tegen de andere koppels. De finale zal gespeeld worden op de clubdag op zondag 24 januari 2021.

Zuid-Hollandse kampioenschappen jeugd

Elk jaar vertrekt er een grote groep jeugd en senioren naar dit toernooi om uit te maken wie de sterkste zijn in de verschillende klassen van de NTTB Afdeling West. Georganiseerd door de toernooicommissie van deze Afdeling.

Zaterdag 9 januari 2020 staat dit in het teken van de jeugd.

Zuid-Hollandse kampioenschappen senioren

Elk jaar vertrekt er een grote groep jeugd en senioren naar dit toernooi om uit te maken wie de sterkste zijn in de verschillende klassen van de NTTB Afdeling West. Georganiseerd door de toernooicommissie van deze Afdeling.

Zondag is voor de senioren gereserveerd.

Voorronden dubbelspel clubkampioenschappen

Op vrijdag 15 januari 2021 worden de voorronden gespeeld van het dubbelspel. Op verschillende niveaus zullen de koppels tegen elkaar strijden voor een plek in de finale op zondag 24 januari 2021.

Schoolgymlessen

Op dinsdag 19 januari zullen- in samenwerking met de schoolcoaches – de gymlessen voor de scholieren omgezet worden in allerlei activiteiten rondom Tafeltennis. De sportleerkracht begeleidt dit samen met enkele leden van Play Fair.

De zaal zal omgetoverd worden met allerlei attributen en versierde tafels om zo de basisschoolleerlingen deze dag een hoop plezier te geven. Tevens zal het Scholierentoernooi gepromoot worden.

Voorronden enkelspel clubkampioenschappen

De laatste vrijdag voor het clubweekend, op 22 januari 2021 dus, zijn er de enkelspelen clubkampioenschappen. In verschillende klassen zal een ieder op zijn niveau de strijd aan gaan voor die plek in de finale op zondag 24 januari.

Voorronden enkelspel en dubbelspel clubkampioenschappen jeugd

Zaterdag 23 januari 2021 is het aan de jeugd om in verschillende klassen de strijd met elkaar aan te gaan voor de finale plek de volgende dag.
De jeugd speelt op dezelfde dag de voorronden enkel en dubbel.

Clubdag

Op zondag 24 januari 2021 om 10.30 uur start de clubdag met het traditionele ontbijt in de muziekzaal van ’t Spant. Na afloop van het ontbijt worden de Kampioensdiploma’s, de Prestatieprijs en de Mars de Rijk-Aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Vanaf 13.00 uur worden alle finale-partijen gespeeld, zowel van de jeugd als van de senioren.

Het is altijd weer een gezellige happening met veel familie, vrienden en bekenden op de tribunes die voor aanmoedigingen en applaus zorgen. Mochten er voor januari nog restricties zijn voor aanwezig publiek, dan maken wij dat uiteraard zo snel mogelijk bekend.

 

Scholierentoernooi “The Battle”

Op woensdagmiddag 3 februari 2021 strijden de scholieren uit Leimuiden, Rijnsaterwoude en Woubrugge weer om de eer en de prijzen. In elke leeftijdsklasse zijn er prijzen te verdienen.

Algemene Ledenvergadering 2021

Alle leden en vrienden van Play Fair zijn welkom op maandagavond 12 april 2021 om 20:30 uur in de Muziekzaal van ’t Spant.

We kijken samen terug op het bewogen afgelopen jaar. Financieel was het geen makkelijk jaar en we delen graag de laatste financiële positie van de vereniging. Maar uiteraard kijken we samen ook weer naar hoe we verder kunnen en welke activiteiten we daarvoor allemaal gaan ontplooien.

Oud-leden Jubileum toernooi

Op vrijdagavond 28 mei 2021 zal er een oud-leden toernooi georganiseerd worden. Iedereen die lid is geweest of nog steeds lid is wordt van harte uitgenodigd zich te melden via email jubileumplayfair@outlook.com.

Wil of kun je niet meer meedoen aan het toernooi, dan ben je natuurlijk toch van harte welkom in onze zaal en op de tribune om met elkaar oude herinneringen te delen en iedereen aan te moedigen.

 

Jubileum Play Fair: Tafeltennis-kermismiddag en Feestavond 60’s-70’s

Op 13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. Helaas kan dit niet in 2020 worden gevierd; het feest is doorgeschoven naar 29 mei 2021. Het feest zal er echter niet minder om zijn. De jubileumcommissie zal ons allen, leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar alvast in jullie agenda!

Nog niet alle details van het programma voor deze dag zijn precies bekend, maar het volgende staat in elk geval op de agenda:

  • Op deze feestelijke middag van 29 mei 2021 tussen 12:00 en 15:00 creëren we een waar tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ’t Spant zal zijn ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen.

  • ’s Avonds zal er een spetterende feestavond zijn in 60’s en 70’s style voor alle leden, vrienden en partners. Het belooft een spektakel te worden en er zal een prijs zijn voor de mooiste outfit!

Familietoernooi

Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij elk lid een team zoekt met familieleden. Kinderen vragen ouders, broertjes en zusjes. Senioren vragen hun kinderen of ook broers en zussen. En zelfs de combinatie opa en kleinzoon is al een paar keer voorgekomen.

Doe mee aan dit immer gezellige familietoernooi op zaterdag 5 juni 2021 om 11:00 uur in ’t Spant.