Jubileum Play Fair: Tafeltennis-kermismiddag en Feestavond 60’s-70’s

Op 13 mei 1960 is onze vereniging Play Fair opgericht.

Dat betekent dat we 60 jaar bestaan en dat moet gevierd worden. Helaas kan dit niet in 2020 worden gevierd; het feest is doorgeschoven naar 29 mei 2021. Het feest zal er echter niet minder om zijn. De jubileumcommissie zal ons allen, leden, oud-leden, vrienden, donateurs en belangstellenden, verrassen met verschillende activiteiten.

Zet de datum maar alvast in jullie agenda!

Nog niet alle details van het programma voor deze dag zijn precies bekend, maar het volgende staat in elk geval op de agenda:

• Op deze feestelijke middag van 29 mei 2021 tussen 12:00 en 15:00 creëren we een waar tafeltennis speelparadijs voor de jeugd. De Vijverzaal van ’t Spant zal zijn ingericht met leuke tafeltennisspellen, verzorgd door MJ Tafeltennis. Soms wat makkelijker en soms wat moeilijker, zodat iedereen mee kan doen.

• ’s Avonds zal er een spetterende feestavond zijn in 60’s en 70’s style voor alle leden, vrienden en partners. Het belooft een spektakel te worden en er zal een prijs zijn voor de mooiste outfit!