FAIR

Om 13.00 uur gaan de deuren open voor de 41ste Rommelfair bij Play Fair. Maar … de grote rommelmarkt in de bekende vorm zal verdwijnen. We gaan niet meer spullen ophalen, opslaan en sorteren, naar het Spant brengen, inrichten, verkopen en restanten weer afvoeren. Wel willen we particulieren, leden en niet-leden gelegenheid geven om (tegen kostendekking) een stukje kraam in te richten en spullen te verkopen. Dus een kleinere rommelmarkt.

Daarnaast willen we weer de oude formule van Fancy Fair terughalen, met leuke kraampjes, spellen, schminken en misschien een springkussen voor de kleintjes, Rad van Avontuur, de kluis en de bekende loterijen, een gezellig (binnen-)terras voor koffie met taart of een andere versnapering. Veel moet nog worden ingevuld, dus iedereen die een leuk idee heeft … kom er maar mee! Het mag van alles zijn, van hoefijzerwerpen tot tafeltennis, met als basisgedachte dat Play Fair een leuke middag in het dorp verzorgt.

Tot 17.00 uur kunt u de Fair bezoeken en de kramen langs gaan, een gokje wagen bij het draaiend rad en lekker dorps bijkletsen.

Zie voor meer informatie de speciale Fair-pagina.