Kavels

In onderstaand overzicht vindt u alle beschikbare kavels waarop u een bod kunt uitbrengen.

Gepersonaliseerde Heemskerk tafeltennistafel
Eindigt over: 14 dagen 7 uren 56 minuten 48 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.
(Vul 350.00 of meer in)

Heemskerk Rol Compact 2200 (custom-made) tafeltennistafel

De Rol Compact 2200 is een veelzijdige tafeltennistafel! Want deze tafeltennistafel is stevig genoeg om zowel thuis als in openbare gelegenheden, kantoren of kantines neer te zetten.

Extra stevig

De tafeltennistafel Rol Compact 2200 van Heemskerk is de grote broer van de 1400 en 1800 modellen. Een groot voordeel van déze tafel is de stevigheid. Door het dikkere blad (22 mm) en een brede randlijst (50 mm) is dit de meest solide tafeltennistafel van de serie. Dat betekent dat de Rol Compact 2200 de meest fanatieke spelletjes ping pong aan kan!

Personalisatie

Speciaal voor de Play Fair Veiling wordt deze tafel door Heemskerk in overleg met de hoogste bieder op verzoek gepersonaliseerd. Dat betekent dat deze bieder zelf de regie heeft over het totale speelveld. Alle kleuren, teksten en logo’s zijn mogelijk. Dus wil je iemand een tafel cadeau doen. Wil je een bedrijf of merk meer onder de aandacht brengen of wil je gewoon de blits maken op een actief feestje? Maak van deze kans gebruik en personaliseer het speelveld zoals jij dat wil (zie 2 voorbeelden op de foto’s).

Helemaal compleet, voor jouw gemak

Dat de Rol Compact 2200 tafeltennistafel breed inzetbaar is blijkt ook uit de 4 wieltjes met rubber rand (waarvan er 2 voorzien zijn van een rem) en de stelvoetjes. Hierdoor zet je de tafel eenvoudig waterpas op iedere ondergrond. En omdat deze tafeltennistafel inklapbaar is speel je jouw favoriete spel ook als er even geen tegenstander is.

Deze tafel wordt standaard geleverd met bijpassende netset en 2 batjes en 3 balletjes.

De vergelijkbare winkelwaarde, inclusief personalisatie, is € 600,-Terug naar de kavels